Microsoft та Sony узгодили випуск Call of Duty на PlayStation

Геймінгові відділи Sony та Microsoft підписали домовленість щодо випуску ігор серії Call of Duty на PlayStation. Подробиці угоди залишаються в таємниці.

За словами керівника геймінгового відділу Microsoft, Філа Спенсера, йдеться про “зобов’язуючий договір”, який набуде чинності, коли Microsoft завершить придбання холдингу Activision Blizzard.

Sony протистояла угоді між Microsoft та Activision Blizzard, обурюючись, що серія Call of Duty може перестати виходити на її консолях. Sony пояснила, що франшиза приносить значні доходи і має велику аудиторію на PlayStation.

Цікаво, що раніше Sony відмовлялася підписувати з Microsoft угоду про випуск Call of Duty на PlayStation, називаючи його невідповідним. Ми не знаємо, чи були внесені зміни в угоду.

Microsoft та Sony підписали домовленість невдовзі після того, як американський суд відмовився накладати тимчасовий заборону на угоду з Activision Blizzard. Якщо Microsoft найближчим часом домовиться з британським регулятором, то придбання Activision Blizzard буде завершено.

Згідно з умовами домовленості між Microsoft та Activision Blizzard, угода має бути підписана до 18 липня. Ймовірно, компанії продовжать термін завершення угоди.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше