YouTube додасть довгоочікуване “вирівнювання” гучності

Відомо, що гучність звуку в різних відеороликах на YouTube може суттєво відрізнятися, створюючи незручності при прослуховуванні плейлистів. Схоже, що Google, нарешті, визнала це проблемою: в Android-клієнті була виявлена нова функція, яка має на меті вирішити проблему “плаваючого” звукового ряду.

YouTube Stable Volume

Одним з перших, хто звернув увагу на тестування цієї новинки, яка вже доступна деяким користувачам, став техноблогер Мішааль Рахман. Він опублікував скріншот мобільного додатку YouTube для платформи Android, який демонструє опцію Stable Volume (Стабільна Гучність) в меню налаштувань відтворення. Вона, ймовірно, вирівнює максимальний рівень гучності аудіо для всіх аудіо/відео в поточному плейлісті.

Сама Google поки що не розкриває деталей щодо роботи нової функції. Найімовірніше, відповідний анонс буде зроблено після завершення бета-тестування.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше