Більше ніж твіти: Ілон Маск анонсує зміни в Twitter

Ілон Маск, анонсував, що його команда програмістів активно працює над новою функцією, яка дозволить користувачам платформи публікувати обширні статті. Завдяки цьому інструменту, який називатиметься “Статті”, користувачі зможуть поділитися надзвичайно довгими та складними текстами, активно використовуючи мультимедіа.

Ви зможете викласти книгу (на Twitter), якщо ви цього забажаєте“, – запевнив Маск, обговорюючи новий функціонал, який ще більше розширить можливості публікації контенту на платформі. З моменту, коли Twitter перейшов у власність Ілона Маска, він почав “розширювати” свої горизонти за межі мікроблогів. Абоненти Twitter Blue вже зараз можуть розміщувати твіти довжиною до 10 000 символів, що значно перевищує ліміт в 280 символів для тих, хто не оформив підписку. А з новою функцією “Статті” користувачі зможуть публікувати ще більш обширні дописи.

Втім, Twitter все ж відчуває падіння трафіку після появи конкурента – соціальної платформи Threads від компанії Meta. В світлі цього, генеральна директорка Twitter Лінда Яккаріно разом зі своєю командою прагне вистояти проти Threads в боротьбі за аудиторію. Для цього вони пропонують користувачам нові функції та стимулюють авторів контенту матеріальними винагородами.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше