Threads обмежує читання постів на зразок Twitter

Головний виконавчий директор Instagram Адам Моссері анонсував наближені зміни в новій соцмережі Threads. Розробники обмежать кількість постів, які зможуть переглядати деякі користувачі(мають аномальну поведінку), аналогічно до того, як це недавно зробив Twitter.

Моссері вказав, що це є примусовим заходом, до якого вони змушені були вдатися через спамерів. Обмеження на перегляд має допомогти боротися з великим потоком рекламних ботів, але випадково може вплинути і на справжніх активних користувачів. Він закликав звертатися до служби підтримки тих, хто зіткнеться з подібним.

Раніше Twitter отримав багато критики через введення обмежень на кількість переглядів постів на день. Через це навіть реліз Threads перенесли на більш ранню дату, щоб запропонувати незадоволеним користувачам Twitter альтернативу.

Ілон Маск, власник Twitter, прокоментував скріншот поста Моссері, назвавши його наслідувачем – очевидно натякаючи на те, що Meta спочатку скопіювала соцмережу, а потім і її захисні заходи.

Деталі про обмеження переглядів у Threads не уточнюються: невідомо, скільки саме публікацій буде доступно користувачам щодня. Meta відмовилася коментувати або доповнювати пост Моссері за запитом The Washington Post.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини