Google випустила інноваційний додаток обміну файлами між Windows і Android

Nearby Share

Google с радістю оголосила про офіційний реліз свого додатку Nearby Share («Обмін з оточенням») для комп’ютерів на базі Windows. Він перебував в бета-тестуванні з березня цього року.

Nearby Share впроваджує нову концепцію обміну файлами між вашими смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими пристроями. Ми детально описували, як ця функція працює з Windows, в окремій статті.

Під час бета-тестування, додаток встановили понад 1,7 мільйона користувачів, які передали більше ніж 50 мільйонів файлів між комп’ютерами та пристроями на базі Android. Google відзначає цей успіх, та на основі отриманих даних впроваджує декілька поліпшень у свою продукцію.

Першим вдосконаленням стало відображення приблизного часу завершення передачі файлів. Це дає користувачам змогу оцінити, скільки часу займе відправлення великих папок або, наприклад, відеофайлів.

Друге поліпшення стосується системи сповіщень. Тепер у них можна побачити попередній перегляд зображення, який допоможе переконатися, що ви приймаєте саме той файл, який потрібен.

Для коректної роботи функції “Обмін з оточенням” потрібен комп’ютер з 64-бітною версією Windows 10 або Windows 11, а також з модулями Bluetooth та Wi-Fi.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини