Оригінальні кросівки Apple надійшли у продаж

На аукціоні Sotheby’s з’явився незвичний лот: індивідуально створені кросівки Omega Sports з барвистим логотипом Apple. Компанія роздавала такі взуття під час Національної конференції з продажів у 90-х роках, і цей екземпляр зберігся до сьогоднішнього дня майже у вихідному стані.

Цей непересічний лот вперше виявився цієї весни в Аукціонному домі Америки, де його початкова ціна становила $5000. Незабаром кросівки були придбані невідомим покупцем, а зараз вони знову виставлені на продаж, але вже з десятикратним підвищенням ціни! Спочатку ми подумали, що хтось необережно вдарився об клавіатуру і додав зайвий нуль, але ні — на веб-сайті Sotheby’s ціна в $50 000 вказана чітко і недвозначно.

Для порівняння: за цю суму можна придбати AirPods Max, Apple Watch Ultra, iPhone 14 Pro Max, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Pro XDR Display і Mac Pro в максимальній конфігурації з повним асортиментом аксесуарів. Навіть залишиться здача, яку можна витратити на Apple Vision Pro. Це взуття гідно першого iPhone 2007 року, який недавно був придбаний за $190 372,80. Ці кросівки є своєрідним колекційним екземпляром, який демонструє вплив та значення бренду Apple в історії технологічного розвитку.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини