На наступному тижні вийде ChatGPT для Android

Наразі лише користувачі iOS мають можливість користуватися чат-ботом штучного інтелекту ChatGPT від OpenAI через мобільний додаток. Але вже на наступному тижні користувачі Android теж зможуть встановити додаток.

У описі додатку в Play Store зазначено: “Цей офіційний додаток є безкоштовним, синхронізує вашу історію на всіх пристроях і приносить вам останні вдосконалення моделі від OpenAI.” З ChatGPT у вашій кишені, ви отримаєте:

· Миттєві відповіді
· Індивідуальні поради
· Творче натхнення
· Професійну допомогу
· Допомогу в навчанні

За даними TechCrunch, понад 500 000 користувачів iOS встановили додаток ChatGPT з App Store протягом першого тижня, як тільки він став доступним. Оскільки додаток для Android говорить, що він синхронізує історію користувача на всіх пристроях, якщо ви використовуєте одну платформу вдома, а іншу – в офісі, ваша історія ChatGPT буде доступна вам з обох місць.

У нас немає точної дати, коли OpenAI почне випуск версії ChatGPT для Android, але наступного тижня вона повинна автоматично з’явитися на вашому пристрої Android, якщо ви погодилися предзамовити її на своєму телефоні або планшеті.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини