Twitter додав обмеження в приватних повідомленнях

Twitter знову переглядає свої правила, що стосуються користувачів, які не бажають оформлювати платну підписку Blue. Компанія повідомила про скоре введення нових обмежень, які торкнуться кількості приватних повідомлень, що непідтверджені акаунти можуть надсилати за день. У своєму твіті вони зазначили, що ці зміни є частиною плану зменшення кількості спаму в приватних повідомленнях, який нещодавно помітно зріс.

14 липня сервіс вніс зміни в налаштування повідомлень, таким чином, що приватні повідомлення від акаунтів, на які користувачі підписані, надходять у основну скриньку, а повідомлення від непідписаних підтверджених користувачів — у скриньку запитів на повідомлення. Twitter зазначив, що за тиждень після впровадження нового налаштування кількість спам-повідомлень зменшилася на 70%. До цього, сервіс обмежував можливість надсилати приватні повідомлення людям, які на них не підписані, тільки для підписників Blue.

Ілон Маск заявляв у Twitter, що соціальна мережа відчуває постійний негативний грошовий потік, оскільки її рекламні доходи знизились на 50%. Навіть якщо доходи від підписок не можуть це компенсувати, це все одно додаткові гроші в кишені компанії.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше