Apple почала надсилати девкіти Vision Pro розробникам

Для того, щоб новий продукт Apple – Vision Pro здобув успіх, необхідні якісні додатки, які зможуть привернути увагу аудиторії. Відповідно, розробникам слід отримати доступ до пристроїв на початковому етапі. Враховуючи це, Apple розпочала видачу розробницьких наборів Vision Pro, але тільки обраним, що відповідають вимогам. Вдало пройшовши етап відбору, розробник отримає пристрій. На додаток, розробники зможуть отримати допомогу при встановленні, експертні консультації та підтримку.

Щоб взяти участь в програмі розробників Apple та отримати Vision Pro, потрібно детально розповісти про свої наявні додатки та особливості команди в цілому. Перевагу отримають розробники, чиї додатки активно використовують ключові функції Vision Pro. Таким чином, не варто очікувати, що Apple буде бездумно роздавати пристрої. Якщо розробника не оберуть, він повинен буде обмежитися бета-версією visionOS.

Відкрито пишатися наявністю Vision Pro теж не вийде. Apple вимагає, щоб розробники зберігали Vision Pro в безпечному робочому місці, доступ до якого мають лише уповноважені члени команди. Компанія також в будь-який момент може запросити повернення пристрою. Отже, не варто очікувати великого числа витоків інформації.

Таким чином, поточна версія Vision Pro, скоріше за все, потрапить до рук великих розробників. Це зрозуміло, адже пристрій і так коштує від $3500 і розрахований на професіоналів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини