NASA запустить власний стримінговий сервіс

Американське космічне агентство анонсувало старт стрімінгового сервісу NASA+. Цей платформа буде використовуватися як для прямих трансляцій запусків NASA, так і для показу оригінального контенту.

На NASA+ заплановано випустити “портфель оригінальних серіалів”, що присвячені космосу. Стрімінговий сервіс буде надаватися безкоштовно: не потрібно оформлювати підписку, і в NASA+ не буде реклами.

Для перегляду контенту стрімінгового сервісу вам знадобиться мобільний додаток NASA або звичайний браузер. Крім того, сервіс зможе працювати через телебокси, такі як Roku, Apple TV і Fire TV.

Очікується, що стрімінговий сервіс допоможе NASA ефективніше інформувати про те, як проводяться дослідження космосу і впроваджуються різні інновації.

У NASA поки не можуть сказати, коли саме запрацює стрімінговий сервіс, але його запуск точно відбудеться до кінця 2023 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше