Перший голографічний зоопарк відкрив двері в Австралії

Компанія Axiom Holographics відкрила у австралійському Брісбені новий формат сімейної розважальної платформи, яку умовно можна назвати “голографічним зоопарком”. Гості спостерігають за віртуальним шоу через спеціальні окуляри, завдяки чому їм можна продемонструвати майже все, що завгодно. Наприклад, організувати екскурсію в допрогісторичні часи або приблизити до найнебезпечніших хижаків планети без будь-якої загрози для життя та здоров’я.

Тут використовується технологія Euclideon, в якій емітер всередині приміщення відправляє сигнали до окулярів доповненої реальності. Зображення формується саме в окулярах, тому це умовно називається голограмою. Через особливості технології є обмеження на кількість відвідувачів у приміщенні та його розміри, але це використовується для організації екскурсій.

Голографічні окуляри легші та простіші в користуванні, ніж шоломи віртуальної реальності. Вони доповнюються роботою 4D-систем, які створюють бризки, вітер та запахи.

Це простіше та безпечніше, ніж організовувати 25 окремих біомів у повноцінному зоопарку, і при цьому дозволяє демонструвати відвідувачам всіх істот, які їх населяють.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше