Проходження Mortal Kombat 1 займе як попередня частина

Проходження сюжетного режиму Mortal Kombat 1 займе приблизно стільки часу, скільки і в попередній частині файтингу. Про це повідомляє у своєму Twitter-акаунті Ед Бун, креативний директор Mortal Kombat.

Згідно з даними How Long To Beat, середній гравець долав сюжет Mortal Kombat 1 за 6 годин. Враховуючи додаткові активності, гра могла тривати більше 17 годин, а повне вивчення всього контенту в середньому займало 57 годин.

Але насправді, гравці витратять на Mortal Kombat 1 значно більше часу. Ймовірно, основну увагу, як і в попередніх іграх серії, приверне мультиплеєрний режим.

Для того, щоб підтримувати зацікавленість гравців, розробники планують випустити для Mortal Kombat 1 декілька наборів з додатковими персонажами. Наразі було анонсовано лише один такий набір, Kombat Pack 1: в нього увійдуть гостеві персонажі, такі як Миротворець та Патріот.

Mortal Kombat 1 вийде 19 вересня 2023 року на PC, PlayStation 5, Xbox Series та Nintendo Switch.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше