Нова нейромережа BlackinkAI генерує ескізи для татуювань

Захоплені своєю справою ентузіасти створили сервіс BlackinkAI, який за допомогою нейромережі може створювати унікальні ескізи для татуювань у визначеному стилі.

Все працює досить просто: в поле “Prompt” потрібно вказати, що саме ви бажаєте бачити на ескізі, а в поле “Style” – обрати бажаний стиль. Асортимент стилів обмежений, але ви можете обрати запит з випадного списку або ввести власну ідею. Ось приклад: європейський дракон у японському стилі.

Генерування зображень для таких сервісів зазвичай проходить швидко: на створення колекції з чотирьох зображень витрачається менше хвилини. Отримане зображення можна додати до вибраного або зберегти на пристрій.

Користуватися сервісом без реєстрації неможливо: вам доведеться авторизуватися через електронну пошту або Google-аккаунт. Безкоштовно доступно лише 5 спроб (по 4 зображення в кожній), після чого вам доведеться оплатити підписку (15 доларів на місяць за необмежені спроби) або придбати додаткові спроби — по 5 доларів за 100 запитів.

На сайті також можна безкоштовно переглянути зображення, які створені іншими користувачами. Але це також означає, що створені вами картинки також побачать інші — за умови, що у вас немає підписки, яка дозволяє робити результати генерування приватними.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини