У Windows 10 і 11 зламалася функція «Оновити та завершити роботу»

Користувачі Windows 10 та 11 скаржаться, що опція “Оновити та завершити роботу” в системі функціонує не правильно. Згідно з повідомленнями на форумах підтримки Windows та Reddit, багато користувачів стверджують, що система сприймає цю команду як рекомендацію, а не як обов’язкову дію, тому починає постійно перезавантажувати комп’ютер.

Інтернет-видання Windows Latest звернулося за консультацією до колишнього розробника Microsoft, щоб з’ясувати причини цієї проблеми. Він висловив припущення, що справа в функції швидкого запуску. Коли користувач вимикає комп’ютер, частина системних даних зберігається в тимчасовому файлі, щоб прискорити наступний запуск. Але збій цієї функції може призвести до ненавмисної перезавантаження комп’ютера замість вимкнення.

Від самої Microsoft коментарів ще не надходило. Рішення проблеми поки не знайдено, тому якщо вам важливо, щоб комп’ютер вимикався, варто перевірити це вручну. Відзначається, що не всі користувачі стикаються з цією проблемою: у деяких комп’ютер і надалі вимикається після оновлення.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини