YouTube тестує авто-генерацію відеорезюме з використанням ШІ

YouTube розпочинає тестування нової функції, побудованої на базі штучного інтелекту, яка дозволяє автоматично створювати короткий переказ вмісту відео. Такі резюме вже з’явилися на сторінках пошуку, але доступні лише для обмеженого числа англомовних відео та глядачів.

На сторінці підтримки YouTube зазначено, що переказ, генерований ШІ, допоможе користувачам визначити, чи відповідає відео тому що шукав користувач. Однак розробники також підкреслюють:

“Ми сподіваємося, що ці резюме будуть корисними та дадуть вам короткий огляд того, про що йдеться у відео, але вони не замінять описи до відео”

Знімки екрану таких переказів поки не публікувалися, тому складно сказати, як глядачі зможуть відрізнити резюме, створене ШІ, від контенту, наданого самим автором.

Вже існують інструменти для створення резюме відео YouTube на основі штучного інтелекту, включаючи Clipnote.ai, Skipit.ai та Scrivvy. Однак їх робота далеко від ідеалу, особливо з дуже довгими відео. Саме тому Google сподівається запропонувати своє власне рішення.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини