Chrome на смартфонах отримав 4 нові можливості для пошуку

Розробники Chrome оголосили про введення в мобільну версію браузера декілька нових функцій, що спростять і пришвидшать пошук потрібної вам інформації. Загалом було внесено чотири поліпшення.

  • Підказки для наступного пошуку
    Якщо ви відкрили сайт у Chrome на iOS або Android та натиснете на адресний рядок, вам відобразяться відповідні пошукові підказки. Наприклад, ви читаєте статтю про Японію, плануючи майбутню подорож. При натисканні на пошук з’явиться новий розділ з написом «Пов’язано з цією сторінкою» з пропозиціями інших пошукових запитів, таких як місцеві ресторани або туристичні визначні місця.

  • Трендові публікації
    У Chrome на Android тепер можна бачити популярні пошукові запити Google. Просто відкрийте нову вкладку, торкніться пошуку і прокрутіть вниз, щоб побачити, що в тренді. У Chrome на iOS ця функція з’явиться пізніше в цьому році.

  • Пошук подібних запитів
    Кілька років тому в Chrome на Android з’явився швидкий пошук за виділеним словом або фразою (Touch to Search). Тепер ця функція дозволить бачити подібні пошукові запити. Наприклад, ви читаєте статтю і натрапили на тему, про яку хотіли б дізнатися більше. Використовуючи Touch to Search, ви зможете побачити список пов’язаних пошукових запитів, щоб швидше отримати більше корисної інформації.

  • Більше підказок при пошуку
    Тепер, коли ви почнете вводити текст в адресний рядок Chrome на телефоні, ви побачите 10 замість 6 підказок у випадаючому списку пропозицій. Найбільш відповідні будуть відображатися першими. Це поліпшення вже було доступно на Android, а тепер буде і на iOS.

Оновлення Chrome з новими функціями поширюється поступово і стане доступне всім користувачам протягом найближчих днів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини