Microsoft розпочала тестування ШІ в Windows 11

Microsoft розпочала тестування Copilot, технології, заснованої на штучному інтелекті, для Windows 11. Copilot є вбудованим у операційну систему та доступ до цієї технології забезпечено через інтерфейс у бічній панелі.

Учасники програми Windows Insider, які завантажили оновлення в бета-каналі Windows 11, мають можливість протестувати Copilot. В Microsoft відзначають, що наразі реалізовано лише частину функцій, запланованих для Copilot.

Основу Copilot складає нейромережа, заснована на останній версії GPT від OpenAI. У Microsoft сподіваються, що штучний інтелект допоможе користувачам виконувати найрізноманітніші завдання.

Штучний інтелект не лише може відповідати на запитання або генерувати контент, але й взаємодіяти з операційною системою. Наприклад, Copilot може відкривати додатки та виконувати в них різні дії.

Планується розширити можливості Copilot за допомогою плагінів, які навчають штучний інтелект взаємодії з додатками та сервісами. З часом, як вважають в Microsoft, ця технологія змінить принципи взаємодії користувачів з Windows.

Наразі в компанії не можуть сказати, коли Copilot буде доступний для всіх користувачів Windows 11.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини