Apple навчає Siri читати по губах

У Apple отримали патент на технологію покращеного визначення голосових команд. Алгоритм фокусується на міміці користувача та корегує дані, які були отримані через голосовий ввід.

Це має допомогти у ситуаціях, коли фоновий шум створює занадто багато перешкод – наприклад, під час вечірки або в громадському транспорті. Крім того, ця технологія дозволить користувачам давати команди шепотом або навіть без голосу.

Найбільш цікавим у цьому всьому є те, що мова йде не лише про визначення обличчя через камеру, а загалом про характерні шаблони рухів. Нещодавно з’явилась інформація, що наступне покоління AirPods отримає нові хитромудрі сенсори біоактивності, і всі здавалися в здогадах, навіщо це потрібно. Отже, тепер це майже очевидно.

Скажімо, здається, що Apple знову прокладає шлях до наступного великого прориву в інтерфейсі користувача. Ця технологія може стати переломним моментом у сфері голосового взаємодії, роблячи її ще більш інтуїтивно зрозумілою та ефективною.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше