Baldur’s Gate 3 зайняла друге місце за продажами для PS5 після релізу в Steam

Baldur’s Gate 3 нарешті дебютувала на платформі Steam, привернувши до себе понад 700 тис. гравців одночасно. Це робить її другим наймасштабнішим релізом на Steam у 2023 році.

6 вересня очікується реліз гри на PS5. На цей час ролева гра вже зайняла другу позицію за продажами у PSN, і це рівно за місяць до офіційного релізу.

Після декількох років на стадії раннього доступу, Baldur’s Gate 3 нарешті була випущена 3 серпня. Такий тривалий період раннього доступу дозволив команді розробників довести гру до близькості ідеалу, завдяки чому було створено аж 17 тисяч потенційних кінцівок гри.

За даними твітів, гра за кількістю попередніх замовлень на PS5 вже перевершила такі очікувані ігри, як Spider-Man 2 та Mortal Kombat 1. Це вражаючий успіх для Larian Studios. Зараз, з урахуванням поточних темпів росту, Baldur’s Gate 3 не показує знаків замедлення та має потенціал обігнати Madden 24 та зайняти перше місце у PSN.

За тиждень після релізу гри, вона вже кілька разів встановила рекорд за кількістю одночасних гравців у Steam. Наразі максимальна кількість гравців становить 712 тис. осіб.

Крім релізу на PS5, розробники також працюють над адаптацією гри для Xbox серії S|X. Однак, імовірно, на платформі Xbox гра з’явиться не раніше 2024 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини