Відключення історії перегляду на YouTube призведе до відсутності рекомендацій

Команда YouTube на своїй сторінці підтримки користувачів повідомила про зміни, які стосуються рекомендаційного стріму відео для тих, хто не зберігає історію перегляду.

Починаючи з 8 серпня, головна сторінка YouTube, яка зазвичай адаптується під індивідуальні смаки користувача, буде повністю чистою — залишиться тільки панель пошуку та бокове меню.

У YouTube вказали, що така модифікація сервісу буде більш зручною для користувачів, які воліють самостійно шукати відео, а не переглядати рекомендовані.

Втілення цих змін відбувається поступово, наголосили в команді YouTube. Повна активація для всіх користувачів триватиме кілька наступних місяців.

Якщо ви хочете вимкнути історію перегляду на YouTube на комп’ютері: відкрийте бокове меню, перейдіть у розділ “Історія”, де справа можна активувати опцію “Не зберігати історію переглядів”.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше