Розумні окуляри Minimis Glass замінюють смартфон і фітнес-браслет на тренуваннях

Австралійський стартап Minimis випустив розумні окуляри для бігунів та велосипедистів, які звільняють від потреби мати при собі фітнес-трекер або смартфон під час тренування.

Новий продукт, який отримав назву Minimis Glass, не вимагає підключення до інших пристроїв завдяки підтримці eSIM. Гаджет вагою лише 90 грамів надає інформацію про поточне тренування та допомагає з навігацією в реальному часі. Також до нього можна підключити бездротові навушники та слухати музику на Spotify.

Використовуються два OLED-екрани 1080p з яскравістю 500 ніт і 4-ядерний процесор Qualcomm, доповнений 2 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам’яті. ОС – адаптована версія Android. Інтерфейс спроектовано з урахуванням потреб спортсменів: він знаходиться тільки у верхній третині екрана, щоб не відволікати користувача.

Окуляри були розроблені з урахуванням потреб велосипедистів: виробники стверджують, що використовували унікальну технологію проти запарювання лінз, завдяки чому користувач зберігає чіткий огляд навіть при високій вологості, а окуляри не будуть зісмикатися з носа. Додатково, їх можна синхронізувати з радаром Garmin Varia, який функціонує одночасно як фара та система попередження про наближення автомобілів.

Окуляри обладнані двома акумуляторами ємністю 650 мА·год кожен. Вони забезпечують 7 годин роботи без перерви та близько 11 годин при періодичному вимкненні дисплея.

Ціна Minimis Glass встановлена в 370$. Це вартість передзамовлення на офіційному сайті із знижкою 36%, до комплекту додатково йде зарядний футляр.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини