У X (Twitter) з’являться відеодзвінки

Лінда Яккаріно, генеральний директор X (раніше Twitter), підтвердила, що до платформи незабаром буде додана функція відеодзвінків. У інтерв’ю з CNBC Яккаріно заявила:

Незабаром ви зможете робити відеодзвінки, не надаючи свій номер телефону іншим користувачам платформи

Лінда Яккаріно

Невідомо, чи відповідає функція відеодзвінків X потребам користувачів: ринок відеочатів вже насичений — Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Apple FaceTime, Discord та багато інших.

Основою перейменування X є розуміння, що це глобальна платформа, де люди збираються в реальному часі.

Хочу акцентувати увагу на ‘в реальному часі’, тому що саме це робить X настільки живою та інтерактивною платформою”

Яккаріно

Однією з перших нововведень платформи стало додавання відео довгого формату. У травні компанія додала опцію Twitter Blue, яка дозволяє підписникам завантажувати відео тривалістю до двох годин. Apple стала однією з перших компаній, яка скористалася цією можливістю, розмістивши перший епізод свого шоу Silo на соціальній платформі. X також недавно почала платити творцям контенту, які мають достатньо велику аудиторію, для отримання доходу — один з користувачів стверджує, що отримав $24,000 за місяць.

Яккаріно підтримала раніше висловлені думки про X як платформі для платежів. “Багато говорили про платіжну систему”, — сказала вона.

Платежі між вами та другом, між вами та творцем контенту. Тому в процесі перейменування було багато змін — це справжнє визволення від Twitter. Визволення, яке дозволило нам відмовитися від застарілого мислення і новим способом представити, як ми всі будемо спілкуватися, розважатися та укладати угоди на одній платформі.

Яккаріно

Звучить амбітно, але чи вдасться втілити це все так, щоб не викликати відторгнення у користувачів?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше