Sony готує нову модель PS5 на кінець 2023 року

Ще декілька місяців тому в мережі з’явились чутки про те, що Sony планує випустити нову модель PS5 в кінці 2023 року. Незважаючи на неофіційну назву “PS5 Slim”, деякі експерти сумніваються у її компактності. Головна мета нового дизайну полягає в переході від двох комплектацій – з Blu-ray та без. У новій версії PS5 дисковід буде від’єднуваним та продаватиметься окремо, що дозволить Sony пропонувати одну базову модель.

Нещодавно в мережі Twitter користувач, який вважає себе дизайнером програмного забезпечення для PS5, опублікував часткове зображення нової PS5 (ймовірно, з кодовим номером продукту CFI-2016). Пізніше він виклав і 10-секундне відео нової консолі.

Звісно, важливо підходити до такої інформації критично. Однак відео та попередній знімок виглядають однаково.

На відео видно, що в нижній частині консолі є специфічна деталь, яка, ймовірно, показує, де від’єднується Blu-ray привід. Це пояснює чорну смугу на боці: можливо, цілу нижню частину з одного боку можна зняти для установки дисковода, а на протилежному боці є ще одна чорна смуга, напевно, для візуальної симетрії.

Таким чином, якщо це дійсно нова модель PS5, можна сказати, що це непогане, але скромне оновлення дизайну.

Якщо ця інформація не є фейком, то Sony, можливо, анонсує PS5 Slim на TGS у вересні.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше