Netflix запустив хмарну ігрову платформу

Netflix запустив свою хмарну ігрову платформу в обмеженому режимі. Поки що доступ до неї мають лише у Великій Британії та Канаді.

За інформацією VGC, доступ до сервісу отримають лише обрані користувачі. Платформу наразі тестують на телевізорах, але незабаром сервіс з’явиться й на ПК та Mac.

В асортименті платформи поки що лише дві ігри: Oxenfree від Night School Studio та аркада Molehew’s Gem Mining Adventure.

Геймери можуть використовувати свої смартфони як контролери для гри на телевізорі, а на комп’ютерах гра буде доступна через клавіатуру та мишу.

Треба відзначити, що не всі телевізори підтримують цей хмарний сервіс. Наразі грати в “хмарі” можливо лише на пристроях Amazon Fire TV, Chromecast із Google TV, телевізорах LG, Nvidia Shield TV, пристроях та телевізорах Roku, смарт-телевізорах Samsung та Walmart ONN. У майбутньому Netflix планує розширити підтримку інших пристроїв.

Крім того, Netflix активно працює над своїми власними іграми. Голову ігрового відділу компанії обіймає Чако Сонні, колишній продюсер Overwatch. Команда також включає креативного директора Джозефа Статена, ветерана серії Halo, та арт-директора Рафа Грассетті, який раніше працював в Santa Monica Studio.

Слід пам’ятати, що Netflix вперше згадав про свій хмарний ігровий сервіс у 2022 році під час презентації квартальних результатів. Тоді в компанії наголосили, що Netflix розширює горизонти до хмарних ігор і запускає власну ігрову студію.

Також недавно стало відомо, що Dark Souls від FromSoftware може отримати анімаційну адаптацію на стримінговій платформі Netflix.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше