Названа дата премʼєри “Американських історій жахів”

Шоу FX “Американські історії жахів” повернеться, щоб налякати вас 4м сезоном Huluween, прем’єра якого відбудеться 26 жовтня на Hulu.

Як ми вже повідомляли, колишня зірка “Real Housewives of Beverly Hills” Ліса Рінна зіграє головну роль у епізоді під назвою “Таєнічий черв’як” в хітовій антології Раяна Мерфі та Бреда Фальчука. Деталі епізоду залишаються в таємниці.

Створена Мерфі та Фальчуком, “Американські історії жахів” є відгалуженням їхньої “Американської історії жахів”, де кожен епізод розповідає окрему страшилку.

Деякі актори, які з’являлися у серії, включають Метта Бомера, Біллі Лурд, Ділана МакДермотта, Деніса О’Хара, Габурей Сідібе, Макса Грінфілда, Паріс Джексон, Беллу Торн, Кевіна МакХейла, Денні Трехо, Джудіт Лайт, Алісію Сільверстоун та інших.

Вчора Мерфі та Фальчук анонсували дату прем’єри 12 сезону “Американські історії жахів”, яка дебютує у двох частинах. Частина 1 “American Horror Story: Delicate” стартує у середу, 20 вересня.

Сезон, який прийшов від шоураннера Халлі Файффера, описується як феміністичне оновлення “Дитя Розмарі” та частково базується на трилері Даніель Валентайн “Delicate Condition”, який розповідає про жінку, яка переконана, що зловісна фігура докладає величезних зусиль, щоб переконатися, що її вагітність ніколи не станеться.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше