У мережі з’явилися зображення Legion Go

Lenovo працює над портативною ігровою приставкою Legion Go, і журналісти з Windows Report вдалося отримати промофото консолі ще до офіційного анонсу.

Від основних конкурентів серед Windows-приставок (зокрема, Steam Deck, Asus ROG Ally та консолі Ayaneo) розробку Lenovo відрізняє одна важлива особливість: від’ємні контролери на зразок джойконів Nintendo Switch.

Схоже, що розробники вирішили об’єднати найкращі особливості існуючих портативок у одному пристрої. Окрім ключової особливості Nintendo Switch, нова Legion Go позичила у ROG Ally розташування основних кнопок та стіків, отримала збільшений екран (біля 8 дюймів — навіть більше, ніж у консолі Asus), а від Steam Deck “позичила” маленький трекпад на передній стороні.

На опублікованих зображеннях видно, що ззаду у консолі є досить стандартний набір тригерів та кнопок зверху та по боках. Також на корпусі видно декілька роз’ємів USB-C, кнопку включення, роз’єм для навушників, кнопки регулювання гучності та слот для microSD. Цікаво, що збоку на правому контролері розташоване колесо, подібне до того, що є у миші.

Точні характеристики поки невідомі, але Windows Report повідомляє про Windows 11 і процесор AMD Phoenix нового покоління. Терміни релізу також не вказані, але наявність промозображень натякає, що анонс може відбутися вже незабаром.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини