Останнє оновлення Windows 11 призводить до синіх “екранів смерті”

Microsoft підтвердила, що останнє оновлення Windows 11 містить помилку, яка викликає “сині екрани смерті” (BSOD) з повідомленням “UNSUPPORTED_PROCESSOR”. Ця проблема стає актуальною після інсталяції щомісячного пакету виправлень KB5029351, який був випущений цього тижня.

Наразі компанія проводить розслідування, щоб визначити причину цієї помилки, і планує надати подробиці, коли буде більше інформації. За даними The Verge, помилка виникає на комп’ютерах з процесором Intel Core i9-13900KS та материнською платою MSI MPG Z690 Carbon Wi-Fi, як підтвердили деякі користувачі Reddit.

На щастя, користувачі можуть самостійно вирішити цю проблему, відмінивши останнє оновлення. За повідомленнями користувачів, система після цього робота повністю відновлюється. Microsoft, схоже, вже видалила проблемне оновлення KB5029351 з постраждалих систем, хоча воно все ще доступне для завантаження.

Причина помилки поки неясна, але є здогадки, що вона може бути пов’язана з недавніми оновленнями BIOS від MSI для їхніх материнських плат.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини