Google представила новий логотип Android

Компанія Google зробила крок вперед у візуальній ідентифікації своєї операційної системи Android, представивши новий 3D-логотип. Зелений робот, що символізує систему, тепер виглядає більш живим та адаптивним. Розробники стверджують, що натхнення для нового дизайну вони черпали з концепції “матеріал дизайну”, щоб надати роботу “більше об’єму та характеру”.

Більше ніж просто логотип

Тепер цей робот може бути зображений з використанням різних матеріалів, кольорових рішень та навіть аксесуарів. Ця зміна робить його таким же динамічним, як і сама операційна система Android в цілому.

Новий вигляд для бренду

На додачу до оновлення самого робота, Google також вирішила змінити стиль написання назви “Android” на логотипі, додавши велику літеру “А”. Це має на меті надати назві системи “більше ваги поруч з логотипом Google”.

Універсальність та адаптивність

В Google пішли далі та оновили зображення робота в повний зріст. Це було зроблено для того, щоб забезпечити його універсальність та легкість адаптації між цифровим та реальним середовищами, що, на думку розробників, робить його надійним та універсальним помічником в різних контекстах та на різних платформах.

Що далі?

Ці оновлення почнуть з’являтися на пристроях Android вже в поточному році, що підкреслює прагнення компанії до інновацій та адаптивності в швидко змінюючомуся технологічному світі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини