Microsoft розглядає можливість купівлі Nintendo

Ігровий підрозділ Microsoft відкрито говорить про бажання придбати Nintendo, проте поки що компанія перебуває в очікуванні сприятливого моменту. У листі, опублікованому під час судового розгляду між Microsoft і Федеральною торговою комісією США, Філ Спенсер, керівник ігрового підрозділу Microsoft, поділився своїми думками з цього приводу.

Складності угоди

Спенсер вказує, що придбання Nintendo стало б для нього кульмінацією кар’єри в Microsoft. Однак, є проблема: Nintendo “сидить на купі грошей” і, відповідно, не зацікавлена в переході під крило Microsoft. В цьому контексті, Microsoft не планує проводити вороже поглинання і чекає, поки її переговорна позиція стане сильніше.

Інші плани щодо придбань

Окрім Nintendo, лист повідомляє, що Microsoft розглядала можливість купівлі WB Interactive, ігрового підрозділу Warner Bros. Хоча ця угода і не відбулася, Microsoft успішно придбала ZeniMax і Bethesda за суму, яка виявилася менше 10 мільярдів доларів. Вартість можливого придбання Nintendo в листі не згадується.

Розглядаються і інші варіанти

З інших судових документів стає відомо, що Microsoft також розглядає менш крупні компанії. Зокрема, корпорація оцінювала перспективи купівлі таких ігрових студій, як Crytek, IO Interactive і Rebellion.

Висновки

Загалом, плани Microsoft поки що незрозумілі, але одне очевидно: компанія активно досліджує ринок і цілком може стати ключовим гравцем у світі ігрової індустрії, якщо вдасться реалізувати хоча б частину з цих амбітних планів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше