Apple пояснила, чому iPhone 15 Pro Max обмежений 5-кратним оптичним зумом

Джон Маккормак, віце-президент Apple з розробки ПО для камер, в інтерв’ю для Numerama розповів про технічні обмеження нового iPhone 15 Pro Max.

Зокрема, Маккормак відповів на питання, чому iPhone 15 Pro Max пропонує лише 5-кратний оптичний зум, на відміну від 10-кратного в Samsung Galaxy S23 Ultra. Він зазначив, що причина в тому, що не вдасться досягти високої якості стабілізації при такому збільшенні.

5-кратний зум дозволяє нам надзвичайно добре стабілізувати зображення. При 10-кратному збільшенні, якщо у вас немає дуже стабільних рук або штатива, його важко використовувати” — пояснив Маккормак.

Старший директор Apple по маркетингу продуктів iPhone, також коментуючи нові можливості камери, зазначив, що новий об’єктив iPhone 15 Pro Max оснащений діафрагмою ƒ/2.8, що “забезпечує чудовий контроль світла“. Для порівняння: 10-кратний об’єктив Galaxy S23 Ultra має діафрагму ƒ/4.9. Чим менше значення діафрагми, тим більше світла вона може “пропустити”, що особливо корисно при зйомці в нічний час.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини