Користувачі скаржаться на швидкий розряд акумулятора після оновлення до iOS 17

У X протягом декількох днів користувачі активно обговорюють знижену енергоефективність iPhone після переходу на iOS 17. За деякими звітами, акумулятори деяких смартфонів втрачають заряд на кілька годин швидше, ніж раніше.

З’являються скарги також на перегрівання пристроїв та їх періодичні зависання. Більшість скарг надходять від власників моделей iPhone XS, XS Max та XR. На даний момент Apple не давала офіційних коментарів стосовно цієї ситуації, тому складно визначити масштаб і характер проблеми.

Важливо підкреслити, що хоча за останні роки Apple представляє досить стабільні версії iOS вже у вересні (досвідчені користувачі пам’ятають труднощі з переходом на iOS 7), після кожного великого оновлення можливе виявлення деяких помилок чи недоліків. Тому тим, хто бажає уникнути потенційних проблем, рекомендується не поспішати з оновленням до нової версії iOS та дочекатися наступних виправлень.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше