У iPhone 15 можна дивитися цикли перезарядок

В налаштуваннях новітнього iPhone 15 виявили новий розділ, де користувачі тепер можуть відслідковувати кількість циклів зарядки їхньої батареї безпосередньо на пристрої.

До цього часу, користувачі могли бачити стан батареї iPhone тільки через показник “Максимальна ємність” (Maximum Capacity), який в процентах демонстрував потенціал батареї порівняно з її заводською ємністю. Щоб дізнатися про кількість циклів перезарядки, користувачам доводилося звертатися до сторонніх додатків або проводити аналіз стану пристрою.

Тепер ця важлива інформація доступна безпосередньо в смартфоні. Щоб перевірити цикли зарядки, потрібно перейти до розділу «Налаштування» → «Основні» → «Про цей пристрій». Тут, крім кількості циклів, також вказані дати виробництва та активації батареї.

За словами представників Apple, один цикл зарядки враховується, коли користувач використовує 100% ємність батареї. Це може відбутися не за один раз: наприклад, якщо за день ви використали 75% батареї, а потім повністю зарядили її вночі, наступний цикл буде зареєстровано після використання наступних 25%. Варто пам’ятати, що ресурс літій-іонних батарей, використовуваних в iPhone, зменшується після кожного циклу зарядки.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини