iOS 17 дозволяє перетворювати iPhone на тамагочі

На цьому тижні Apple презентувала iOS 17, ключовою особливістю якої стали інтерактивні віджети. Користувачі вже вигадали неординарний спосіб їх використання – за допомогою цієї функції та додатку Pixel Pals вони перетворюють свої iPhone на тамагочі.

Мобільний додаток дозволяє завести цифрового улюбленця та доглядати за ним. Тепер він може проживати прямо на домашньому екрані пристрою, щоб взаємодіяти з ним, вам більше не потрібно відкривати додаток.

Через віджет можна навіть саджати насіння на фермі, щоб вирощувати для нього їжу, а також грати у вбудовані ігри, включаючи PixelQuest та Eternal Scroll. При цьому з домашньої сторінки доступні їхні повні версії.

Також на головному екрані можна організовувати “тваринні” вечірки – для цього потрібно додати до додатку своїх друзів. Тоді вся компанія Pixel Pals зможе грати разом прямо у вашому смартфоні.

Додаток Pixel Pals є безкоштовним, але для розблокування повного комплекту функцій потрібна Premium-підписка. Її вартість становить 10 доларів на рік або 1,5 долара на місяць.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини