Група хакерів заявила про злом усіх систем Sony

Австралійське видання Cyber Security Connect повідомило про те, що група хакерів під назвою Ransomed.vc стверджує, що взломала “всі системи Sony” і тепер погрожують продати викрадені дані японської компанії. Sony не погодилась виплатити відкуп за видалення даних, через що хакери пригрозили виставити інформацію на продаж у даркнеті.

Члени Ransomed.vc заявили, що опублікували частину інформації, яка підтверджує факт взлому – внутрішні презентації, кілька Java-файлів та інше. Вони також стверджують, що отримали доступ до шести тисяч файлів Sony.

Однак, автори Cyber Security Connect вказують на те, що кількість файлів здається недостатньою для “всіх систем Sony”, а подані докази взлому не виглядають переконливими. Проте, вони відзначили, що у документах присутні японські символи.

Хакери планують виставити викрадені дані на продаж до 28 вересня 2023 року. У випадку, якщо інформацію ніхто не купить, вона буде опублікована в загальному доступі. Натомість Sony ще не висловлювалась з приводу заявлених взломів.

Згідно з даними порталу VGC, учасники Ransomed.vc діють з Росії.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше