Orion перетворює iPad в HDMI-монитор

Розробники професійного фотододатка Halide з компанії Lux Camera представили свій новий продукт – програму Orion. З її допомогою можна перетворити iPad у зовнішній монітор для камери, ігрової консолі або навіть VHS-плеєра.

Від ідеї до реалізації:

У блозі, присвяченому релізу, автори проекту розповіли, що кодування Orion розпочалося 6 серпня, а вже 20 вересня програму було випущено, таким чином, реалізація зайняла всього 45 днів. Цей проект, хоч і короткостроковий, не такий вже й віддалений від Halide, як може здатися на перший погляд. Для фотографів звична практика виводити зображення з камери під час зйомки. Однак ідея використання Orion в іграх, наприклад на Nintendo Switch під час подорожей, також здавалася авторам захоплюючою, особливо коли граєш із друзями і хочеться більшого екрану.

Технічні нововведення:

Orion не просто транслює зображення з зовнішнього джерела на екран iPad, але й збільшує його за допомогою штучного інтелекту, обходячи обмеження у 1080p @ 60 fps у звичайних адаптерах з HDMI на USB-C. Користувачам також доступні налаштування яскравості та діапазону HDR для комфортного перегляду при будь-якому рівні освітлення. Завдяки цьому зображення з Nintendo Switch виглядатиме відмінно на 4K-екрані iPad Pro.

Як скористатися:

Для використання Orion вам знадобиться iPad з USB-C і карта відеозахвату USB-C — HDMI. Базова версія програми доступна безкоштовно, але деякі функції, такі як ІІ-збільшення, емуляція ЕЛТ-телевізорів для ретро-ігр та налаштування параметрів зображення доступні у версії Orion Pro за одноразову плату в 5 доларів, яка також відкриває доступ до всіх майбутніх оновлень.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини