Ігри для PS5 на двох

Ігри на двох для PS5 – це чудовий спосіб провести час з друзями або родиною, насолоджуючись захоплюючими пригодами, веселими розвагами або захопливими змаганнями. У цій статті ми розкажемо про деякі з найкращих ігор з локальними багатокористувацькими режимами для PS5, які ви можете спробувати разом.

Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia(локально)

Ця гра – це платформер, у якому ви можете керувати Астеріксом або Обеліксом, або ж грати разом у кооперативному режимі. Ваше завдання – врятувати Галію від римлян, які хочуть побудувати тематичні парки на її території. Ви будете подорожувати по різних країнах, битися з ворогами, збирати предмети та виконувати завдання. Гра має гумористичний сюжет, красиву графіку та багато посилань на комікси про Астерікса і Обелікса.

ARK: Survival Evolved(онлайн)

Ця гра – це симулятор виживання, у якому ви опиняєтеся на острові, населеному динозаврами та іншими доісторичними тваринами. Ви можете грати самостійно або у спільному режимі з іншими гравцями. Ваша мета – досліджувати світ, знаходити ресурси, будувати базу, приручати динозаврів та вистояти перед небезпеками. Гра має величезний відкритий світ, багато можливостей для кастомізації та захоплюючий геймплей.

The Binding of Isaac: Repentance(локально)

Ця гра – це рогалик-шутер, у якому ви керуєте Ісааком, хлопчиком, який тікає від своєї релігійної матері у підвал свого будинку. Там вас чекають сотні рівнів, повних монстрів, пасток, скарбів та босів. Ви можете знаходити різні предмети, які змінюють ваш вигляд та характеристики. Гра має процедурно генерований світ, багато секретів та елементів жаху.

Balan Wonderworld(локально)

Ця гра – це пригодницький платформер, у якому ви потрапляєте у фантастичний світ Балана, де ваші мрії стають реальними. Ви можете грати за одного з двох персонажів – Лео або Емму – або ж у кооперативному режимі з другом. Ваше завдання – допомогти людям, які потрапили у неприємні ситуації, використовуючи спеціальні костюми, які дають вам різні здібності. Гра має кольорову графіку, чарівну атмосферу та багато головоломок.

Borderlands 3(онлайн)

Ця гра – це шутер від першої особи з елементами RPG, у якому ви можете вибрати одного з чотирьох мисливців за скарбами, кожен з яких має свої унікальні здібності та стиль гри. Ви можете грати самостійно або у кооперативному режимі до чотирьох гравців. Ваша мета – зупинити злочинне культоутворення, яке хоче заволодіти найпотужнішою зброєю в галактиці. Гра має величезний світ, багато видів зброї та гумористичний сюжет.

Call of Duty: Modern Warfare 2(онлайн)

Ця гра – це шутер від першої особи, у якому ви можете взяти участь у різних військових операціях по всьому світу. Ви можете грати за одного з солдатів спецпідрозділу або ж у багатокористувацькому режимі з іншими гравцями. Гра має захоплюючий сюжет, реалістичну графіку та багато режимів гри.

Can’t Drive This(локально)

Ця гра – це аркадна гонка, у якому ви можете грати на двох за одним екраном або по мережі. Один з гравців керує автомобілем, а інший будує дорогу перед ним. Ваше завдання – не дати автомобілю зупинитися або впасти з дороги. Гра має динамічний геймплей, багато видів автомобілів та дорожніх елементів.

Chicory: A Colorful Tale(локально)

Ця гра – це пригодницька гра, у якому ви керуєте псом, який отримав пензлик володаря кольору – Чикор. Ваше завдання – повернути колір світові, який раптово став чорно-білим. Ви можете фарбувати все, що бачите, та використовувати пензлик для розв’язання головоломок. Ви також можете грати у кооперативному режимі з другом, який буде допомагати вам фарбувати та досліджувати світ.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини