Meta та Ray-Ban представили нове покоління розумних окулярів

Meta, колишній Facebook, та Ray-Ban, відомий виробник сонцезахисних окулярів, анонсували друге покоління своїх спільних розумних окулярів. Новинка отримала назву Ray-Ban Meta Smart Glasses і пропонує користувачам більше можливостей для зйомки, перегляду та обміну фото та відео.

Ray-Ban Meta Smart Glasses мають 12-мегапіксельну ширококутну камеру, яка дозволяє знімати відео у форматі Full HD з частотою 60 кадрів на секунду. Також можна робити фотографії з роздільною здатністю 4032 x 3024 пікселів. Для зберігання контенту передбачено 32 ГБ вбудованої пам’яті.

Окуляри також оснащені п’ятьма мікрофонами для запису просторового аудіо та двома динаміками для відтворення звуку. Користувач може керувати окулярами за допомогою голосових команд або сенсорного панелі на дужці. Окуляри сумісні з додатком Meta View на смартфонах Android і iOS.

Однією з головних функцій нових окулярів є можливість проводити прямі трансляції в соцмережах Facebook і Instagram. Користувач може почати стрим, сказавши “Hey Meta, start a live stream” або “Привет Meta, начни прямую трансляцыю”. Також можна надсилати фото та відео своїм контактам у WhatsApp, Messenger та інших додатках¹.

Ray-Ban Meta Smart Glasses доступні в різних стилях і кольорах оправ і лінз. Ціна окулярів починається від 299 доларів США. Початок продажу запланований на 17 жовтня.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини