В Windows 11 з’являться ігри, які не потрібно встановлювати

В новій версії операційної системи Windows 11 користувачі зможуть грати в ігри без їх завантаження та встановлення на комп’ютер. Це стане можливим завдяки функції Instant Games («Швидкі ігри»), яка буде доступна в рамках наступного оновлення Windows 11.

Функція Instant Games працюватиме аналогічно Instant Play на Android: якщо гра підтримує цю функцію, то її можна запустити без скачування та встановлення. Це дозволить економити місце на диску та час на установку. Правда, на смартфонах опція працює лише з іграми невеликого розміру — до 15 Мб. Чи буде це обмеження на ПК, поки невідомо.

Компанія Microsoft співпрацює з видавцями ігор для розширення колекції Instant Games, однак конкретні назви поки не розкриваються. Відомо лише, що функція стане загальнодоступною в найближчі тижні – оновлення з нею вже почало поширюватися.

Пізніше в цьому місяці корпорація також обіцяє змінити механізм роботи Microsoft Store. Система дозволить користувачам самим обирати, на які диски та в які папки вони хочуть встановлювати ігри.

Нова версія Windows 11 також пропонує багато інших нововведень, таких як покращена безпека, оптимізований інтерфейс, штучний інтелект та багато іншого.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини