Samsung запустить хмарний ігровий сервіс для телефонів Galaxy

Новий хмарний ігровий сервіс від Samsung, який буде доступний для користувачів смартфонів і планшетів Galaxy з 5 жовтня 2023 року. Сервіс буде пропонувати мобільним геймерам можливість грати в різноманітні ігри без завантаження та встановлення, а лише за допомогою хмарної технології.

Сервіс буде інтегрований у додаток Game Launcher, який вже встановлений на більшості пристроїв Galaxy. Користувачам не потрібно буде платити за сам сервіс, але вони будуть оплачувати окремі ігри від розробників. Samsung вже провів переговори з глобальними ігровими компаніями, щоб привести популярні тайтли на свою платформу, але поки що не повідомляє про конкретні назви.

Це сервіс відрізняєтиметься від більшості інших хмарних ігрових сервісів, які фокусуються на консольних та ПК-іграх, тим, що цілиться на мобільний сегмент. Зараз сервіс має сім ігор від Playrix та Snow Print Studios, але очікується, що їх кількість збільшиться з часом. Samsung також має хмарний ігровий сервіс для своїх розумних телевізорів та моніторів під назвою Samsung Gaming Hub, який агрегує контент з таких сервісів, як Amazon Luna, Microsoft Xbox Cloud, Nvidia GeForce Now та Utomik.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини