Windows 12 буде доступна лише за підпискою

Після випуску Windows 12 компанія Microsoft, змінить систему розповсюдження своїх операційних систем. Це буде реалізовано аналогічно до системи розповсюдження офісного пакету Microsoft 365.

Інформація про можливий перехід на подписку вже кілька разів з’являлася в мережі. Однак нещодавно журналісти виявили у останньому випуску Windows 11 Canary, призначеному для виправлення помилок і тестування нововведень, стрічки коду, які свідчать про такий перехід. Зокрема, було помічено такі команди: L_MsgSubscriptionEdition, L_MsgSubscriptionType, L_MsgSubscriptionStatus, які можна розшифрувати як “Версія за підпискою”, “Тип підписки” та “Статус підписки”.

Microsoft поки що не коментує цю інформацію. Також досі невідомо, коли саме буде представлено Windows 12. Однак деякі джерела стверджують, що нова операційна система може бути анонсована в кінці 2024 року і випущена в 2025 році.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Apex Legends

На Kickstarter збирають кошти на настільну гру Apex Legends

EA та Glass Cannon Unplugged об'єдналися, щоб створити настільну гру "Apex Legends". Ця гра буде висококонкурентною і тактичною грою на мініатюрах команда проти команди, заснованою на популярному королівському бою.
Детальніше