Google запустив новий застосунок Magnifier

Google, одна з найбільших технологічних компаній світу, нещодавно представила новий застосунок Magnifier, який допомагає користувачам збільшувати текст і об’єкти на відстані. Цей застосунок був анонсований на презентації Pixel 8 і Pixel 8 Pro, нових смартфонів від Google, які вийдуть у продаж наступного тижня. Однак вже зараз власники Pixel 5 або новіших моделей можуть завантажити Magnifier з Play Store.

Magnifier дозволяє користувачам легко читати малий текст, наприклад, вуличні знаки або меню ресторанів за прилавком. Застосунок має простий інтерфейс, який складається з кнопки заморозки, кнопок масштабування, перемикача камер і кнопки спалаху. Особливістю застосунку є можливість регулювати інтенсивність спалаху за допомогою повзунка. Крім того, Magnifier пропонує ряд фільтрів для покращення читабельності, таких як інверсія, чорно-білий, жовто-чорний і т.д. Користувач також може налаштовувати контраст і яскравість зображення.

Після того, як користувач зробить знімок, він може продовжувати застосовувати фільтри, контраст і яскравість до свого смаку. Також є можливість використовувати Google Lens для аналізу, копіювання або озвучення тексту. Зроблене зображення не зберігається на телефоні за замовчуванням, але користувач може вручну зберегти або поділитися ним.

Magnifier – це ще одна корисна функція доступності від Google, яка доповнює такі сервіси, як Live Caption, Android Accessibility Suite, Live Transcribe і багато інших. Google також порадила користувачам налаштувати функцію Quick tap для швидкого запуску Magnifier. Для цього потрібно перейти до Налаштувань > Система > Жести > Quick tap і обрати Magnifier. Тоді користувач може відкривати застосунок двома легкими постуками по задньому боці телефону.

Magnifier – це чудовий приклад того, як Google використовує свої технології для полегшення життя людей з різними потребами. Цей застосунок може стати незамінним помічником для багатьох ситуацій, коли потрібно побачити щось детальніше.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини