Sony запустила додаток Sony Pictures Core для PlayStation 4/5

Sony Pictures Core – це новий сервіс від компанії Sony, який дозволяє глядачам насолоджуватися фільмами та серіалами від Sony Pictures на своїх консолях PlayStation 4 і PlayStation 5. Сервіс був анонсований 5 жовтня 2023 року на офіційному блозі PlayStation і вже доступний у 23 регіонах.

Sony Pictures Core – це аналог сервісу Bravia Core, який був запущений у 2021 році для телевізорів Bravia і деяких пристроїв Xperia. Bravia Core буде перейменований на Sony Pictures Core на цих пристроях наступного року.

За допомогою додатку Sony Pictures Core користувачі можуть купувати або брати напрокат до 2000 фільмів з бібліотеки Sony Pictures, включаючи такі хіти, як Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train і Ghostbusters: Afterlife. Деякі фільми будуть доступні для покупки в ексклюзивному ранньому доступі – прямо з консолі. Наприклад, першим фільмом з раннього доступу буде Gran Turismo: Based on a True Story. Фільм вже доступний через Sony Pictures Core у США, Канаді, Австралії і Новій Зеландії і скоро з’явиться в додаткових регіонах. З покупкою цього фільму через Sony Pictures Core ви отримаєте кредит на покупки в грі GT7, включаючи автомобілі, представлені в фільмі.

Для користувачів PlayStation Plus Premium/Deluxe є ще одна перевага – вони отримають миттєвий доступ бібліотеки фільмів Sony Pictures, які можна переглядати без реклами і які будуть періодично оновлюватися.

    Що ти думаєш про цю новину?
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    0
    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Схожі Новини