Sony Запускає Ігрові Навушники: InZone Buds WF-G700

Sony представляє бездротові наушники InZone Buds WF-G700 — TWS-модель, яка спеціально розроблена для геймерів.

Ці наушники сумісні зі смартфонами, портативними ігровими консолями, PlayStation 5 та ПК. З’єднання з пристроями відбувається через Bluetooth LE Audio або через передавач з USB-C, що зменшує затримку до менше 30 мс.

Sony зосередилась на ергономіці: форма і посадка наушників розроблені так, щоб мінімізувати дискомфорт під час тривалих ігрових сеансів. У комплекті йдуть чотири пари силиконових насадок різних розмірів.

InZone Buds підтримують просторовий звук, а для його персоналізації можна створити аудіопрофіль через додаток, використовуючи фото вух користувача. Процес настройки враховує анатомію слухового каналу: наушники відтворюють тестові сигнали й аналізують, як звук заповнює простір.

Вбудовані мікрофони використовують алгоритм на основі AI DNN (глибокої нейронної мережі) для ефективного глушення фонових шумів та звуків.

Щодо технічних характеристик, Sony наголошує на 8,4-мм драйверах та аудіоархітектурі Dynamic Driver X, яка використовується в їхніх флагманських моделях WF-1000XM5.

InZone Buds WF-G700 працюють до 12 годин без підзарядки, з загальним часом автономної роботи до 24 годин з урахуванням зарядки від футляра. Лише 5 хвилин підзарядки забезпечать до години використання.

Новинка надійде у продаж у чорному та білому кольорах за ціною в 200 доларів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини