Sony оголосила дату виходу хмарного сервісу ігор на PS5

Sony Interactive Entertainment оголосила дати запуску своєї довгоочікуваної функції хмарного стрімінгу для PlayStation 5. Ця новинка, націлена на передплатників PS Plus Premium, пропонує революційну можливість транслювати ігри прямо з хмари на консоль, минуючи процес завантаження.

Втім, гравці повинні звернути увагу, що початковий асортимент ігор, доступних для стрімінгу, буде обмежений. Він включатиме ретельно підібрані тайтли з PS Plus Game Catalog та ексклюзиви для PS5. Серед зазначених ігор — блокбастери як Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, а також хіти Mortal Kombat 11, Saints Row IV, Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt, The Callisto Protocol, Resident Evil 4, Dead Island 2, Fortnite, та Fall Guys.

Першими гравцями стануть Японці, з доступом від 17 жовтня 2023 року. Європейські геймери зможуть приєднатися вже 23 жовтня, а північноамериканський регіон підключиться останнім, з 30 жовтня.

Ця інновація від Sony має величезний потенціал змінити спосіб, яким гравці взаємодіють зі своїми улюбленими іграми, надаючи їм миттєвий доступ до широкого спектру контенту без потреби в часозатратних завантаженнях.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини