Пошук Google навчився генерувати зображення

Google продовжує інтегрувати можливості генеративного штучного інтелекту в свої сервіси. Новітнім доповненням стала функція в пошуковій системі, яка дозволяє користувачам генерувати зображення за допомогою нейромережі, відповідно до їхніх текстових запитів.

Як це працює?

  • Наприклад, якщо ви хочете створити вітальну листівку для друга, який захоплюється кулінарією та обожнює капібар, ви можете ввести запит: “нарисуй зображення капібари в шляпі повара, яка готує сніданок”.
  • На відповідь, нейромережа створить декілька варіантів зображень для вибору, а також надасть можливість редагувати запит для генерації нових зображень.

Генерація зображень при пошуку картинок:

  • Пошукова система також пропонує цю функцію при пошуку зображень, надаючи користувачам можливість генерувати вміст прямо в результаті пошуку. Наприклад, можна згенерувати “мінімалістичне оформлення столу на Хеллоуїн”.

Безпека та Відповідальність:

  • Google забезпечує, що штучний інтелект не буде генерувати шкідливий або оманливий контент.
  • Крім того, кожне створене зображення містить метадані та вбудовані водяні знаки, що вказують на його штучне походження.

Наразі ця функція тестується і доступна лише для користувачів, які використовують англійську мову в США. Однак існує ймовірність, що згодом Google почне впроваджувати цю можливість глобально.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини