Як змінити мову на Mac?

Якщо ви хочете змінити мову, якою відображається вміст на вашому Mac, ви можете виконати наступні кроки:

  1. На комп’ютері Mac оберіть меню Apple > Системні параметри (друга опція в меню), клацніть «Загальні» на бічній панелі, а потім клацніть пункт «Мова й регіон» справа.
  2. У списку «Пріоритетні мови» вгорі додайте мову, яку ви хочете використовувати, клацнувши кнопку «Додати» і обравши мову у списку. Якщо ви хочете зробити цю мову основною, перетягніть її вгору списку.
  3. Якщо macOS, програма або вебсайт підтримує основну мову, меню користувача відображатиметься саме цією мовою. Якщо мова не підтримується, використовується наступна в списку і т.д.
  4. Щоб застосувати зміни до всіх програм, можливо, доведеться перезапустити Mac. Клацніть «Перезапустити» (кнопка справа з червоним написом), щоб перезапустити комп’ютер.

Ви також можете вибрати регіон, формат дати, часу, чисел та інші параметри мови й регіону у тому ж вікні. Крім того, ви можете вибрати мову для окремих програм, якщо вони підтримують цю функцію.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
для чого проектор

Для чого потрібен проєктор?

Проєктор — це пристрій, що дозволяє відображати зображення, відео та презентації на великому екрані або поверхні. Завдяки своїй універсальності та портативності, він знайшов широке застосування в різних сферах: від освіти та бізнесу до домашніх кінотеатрів та розваг.
Детальніше
екран для проектора

Як вибрати екран для проектора?

Екран для проектора — це важлива складова для якісної демонстрації зображень та відео. Обираючи екран, варто звертати увагу на розмір, тип покриття, формат і навіть коефіцієнт підсилення світла, щоб забезпечити найкращий перегляд.
Детальніше
проектор для школи

Який проектор обрати для школи?

Одним з ключових критеріїв для шкільного проектора є його яскравість. У класних кімнатах часто неможливо повністю затемнити приміщення, тому проектор повинен забезпечувати чітке зображення навіть за умов природного освітлення. Для цього слід обирати проектори з яскравістю від 3000 до 4000 люменів. Це дозволить демонструвати навчальні матеріали без втрати якості навіть при включеному світлі.
Детальніше