Apple розробляє бюджетний Mac

Мин-чи Куо (аналітик KGI Securities) заявив, що Apple розробляє новий бюджетний MacBook, який не буде входити до вже існуючих лінійок Air і Pro. Це повʼязано зі збільшенням попиту на MacBook, та може стати причиною зростання продажів на 8-10 мільйонів штук річно.

Для зниження вартості нової моделі, Apple внесе зміни в дизайн. Вони збережуть металевий корпус — характерну особливість всіх Mac, але метал може бути менш витривалим, наприклад, алюміній низької якості.

Імовірно, що цей MacBook буде 12-дюймовим, як попередні моделі MacBook, виведені з виробництва в 2019 році. Слухи про повернення цього розміру обговорюються вже декілька років. Відомо, що він буде на базі чипа Apple Silicon, але поки що невідомо якого покоління.

AirPods 4 та AirPods Max

Марк Гурман також поділився інформацією про навушники, які Apple випустить у 2024 році. Найбільш очікуваною новинкою стануть AirPods 4 у двох варіантах: одна модель отримає активні шумодави (раніше доступне лише у моделях Pro та Max) і функцію пошуку чохла через “Локатор”.

Очікується, що базові AirPods 4 замінять модель другого покоління, а модель із ANC — третє покоління. Ціни залишаться приблизно на тому ж рівні: $129 і $179, або трохи вищі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини