Telegram додав інструмент для розіграшів

Telegram оголосив про нову функцію, яка буде корисною для власників каналів — інструмент для проведення розіграшів призів серед підписників. У месенджері заявили, що незважаючи на те, що розіграші вже давно є популярними у соціальних мережах, до цього часу не існувало способу забезпечити чесність результатів. Telegram пропонує свою платформу як гарантію справедливості у виборі переможців.

При налаштуванні розіграшу організатор може визначити кількість переможців, терміни проведення і додаткові умови, такі як участь лише нових підписників або підписників з певних країн. Окрім того, можна вказати додаткові канали, на які потрібно підписати для участі.

Стандартно переможці отримають подарункові коди на безкоштовну підписку Telegram Premium, але організатори також можуть додати свої призи. Для гарантії того, що переможець отримає підписку, адміністратору потрібно заздалегідь оплатити вибрану кількість підписок для розіграшу. Оплатити можна через PremiumBot або Fragment.

Павло Дуров оголосив про великий розіграш на своєму каналі, де кожен підписник має шанс виграти один із 10 000 кодів на 6 місяців Telegram Premium.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини