Як залишити посилання в шапці профілю тік ток?

Ось деякі поради:

  • Перш за все, ви повинні мати професійний акаунт в TikTok, щоб мати можливість додавати посилання в своєму профілі. Якщо ви ще не маєте професійного акаунту, ви можете перейти в налаштування свого профілю, натиснути на “Перейти на професійний акаунт” і обрати категорію, яка відповідає вашому контенту.
  • Другим кроком є додавання посилання в вашу шапку профілю. Це та частина, де ви можете написати короткий опис про себе і свою діяльність. Щоб додати посилання, ви повинні натиснути на “Редагувати профіль” і ввести URL-адресу в поле “Веб-сайт”. Ви можете додати тільки одне посилання, тому якщо ви хочете додати більше, ви можете скористатися сервісами, які дозволяють створювати біо-сторінки з кількома посиланнями, наприклад, Linktree або Taplink.
  • Третім кроком є промоція вашого посилання в своїх відео. Ви можете зробити це, використовуючи текстові наклейки, які ви можете додати до своїх відео в редакторі TikTok. Ви можете написати щось на кшталт “Перевірте моє посилання в шапці” або “Дізнайтеся більше на моєму сайті” і розмістити наклейку в зручному місці на екрані. Ви також можете згадувати про ваше посилання в своїх коментарях або описах відео, щоб заохотити своїх глядачів перейти на нього.
Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини