United24 і Lego створили конструктори, присвячені українським визначним місцям

UNITED24, відома благодійна ініціатива, нещодавно оголосила про початок незвичайної співпраці зі світовим гігантом LEGO Creators. В рамках цієї співпраці планується створення серії унікальних конструкторів, кожен з яких буде відображати культурну та історичну спадщину України.

Серед перших шедеврів, представлених в цій серії, будуть відомі Українські символи: Україна-матір в Києві, водонапірна вежа у Маріуполі та Ластівчине гніздо в Криму. Ці неймовірні конструктори створені трьома визнаними митцями з різних куточків світу: Артуром Самковим з Польщі, Максимом Мітякіним з України та Євгеном Тонєвим із США.

Кожен набір буде випущений обмеженим тиражем – лише п’ять копій з кожного дизайну. Придбати ці унікальні конструктори неможливо, однак існує шанс виграти їх на благодійному аукціоні за внесок, який починається від 24 доларів США (або приблизно 704 гривні). Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку та відновлення України, яка переживає непрості часи.

LEGO має на меті не лише зібрати кошти для допомоги, а й популяризувати українську культуру та історію на міжнародному рівні. Ця ініціатива дозволяє людям по всьому світу дізнатися більше про Україну, її визначні пам’ятки та героїчну історію.

UNITED24 вже анонсувала, що наступна серія конструкторів з’явиться навесні 2024 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини